Megalakult a KéK Cégcsoport új leányvállalata, a KEK Pharma, amit az egészség megőrzése, és a betegségek megelőzése céljából hoztunk létre.

Termékeinket a szervezet minden részét figyelembe véve, gondosan válogattuk meg szakértők, gyógyszerészek, orvosok bevonásával. Ezt a fajta alaposságot jelenleg sajnos nagyon kevés gyógyszergyártó, étrend-kiegészítőt forgalmazó cég mondhatja el magáról. Ezzel a fogyasztók helyzetét nehezítik meg, hiszen nem tudnak eligazodni a számtalan életerőt, energiát, egészséget kínáló, sokszor káros termékek között.

Igyekeztünk nem egy újabb tömegterméket a piacra dobni, hanem egy valóban megfelelő, a vitalitást támogató készítményeket kínálni Önöknek!

A KEK Pharma jelenleg három étrend-kiegészítő terméket forgalmaz. Természetesen szigorúan ellenőrzött, minőségi alapanyagokból, egy nagy múltú kanadai céggel együttműködve.

Jelenleg elérhető termékeink:

  • Omega 3 vitamin
  • Multivitamin
  • C-vitamin

Az általunk javasolt nyomelempótló készítmény a kétségtelenül világvezető Béres csepp. Köszönjük ezt a nagyszerű felfedezést Dr. Béres Józsefnek!

A XX. század másik vezető készítménye a Szent-Györgyi Albert által felfedezett C-vitamin, azaz aszkorbinsav.

A KEK Pharma által forgalmazott termékekről bővebben a „Termékek” menüpont alatt olvashat!

X