Mi is az az Omega 3?

Az már a XX. század elejétől ismert tény, hogy az Omega 3 telítetlen zsírsavak a normális növekedéshez és az egészséghez feltétlenül szükségesek, de ennek tudatos kihasználása csak az utóbbi pár évben nőtt meg jelentősen.

Az Omega-3 zsírsavak – DHA és EPA – jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt hatás. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, csökkenti a magas vérnyomást.

A DHA hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához, javítja a memóriát, növeli a szellemi terhelhetőséget és teljesítőképességet.

A DHA mindezek mellett hozzájárul a tökéletes látáshoz.

 

Az Omega 6

Az Omega 6 zsírsavak közé a GLA és a DPA tartozik. Fontosak a sejtmembrán egészséges működésében és a bőr egészségének megőrzésében.

Az Omega 6 fogyasztása alacsony zsírtartalmú étrend mellé kifejezetten ajánlott, hiszen csökkentik a rossz LDL-koleszterin szintjét, így elkerülhető a kiszáradás.

Fontos, hogy az Omega 6 bevitele arányban legyen az Omega 3 bevitelével. A KEK Pharma által forgalmazott étrend-kiegészítő elkészítésénél nagy hangsúlyt fektettünk erre, így bátran fogyaszthatja. Napi 3 kapszula ajánlott.

 

Omega 9

Az Omega-9 zsírsavak segítenek a szív-és érrendszer jó egészségének megőrzésében, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet.

Ezen kívül immunrendszer-erősítő hatásuk is kiváló, valamint segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében, így akár cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Figyelem: az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, valamint az egészséges életmódot. Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget.

Kosár tartalma

0 termék
0.00 Ft


[vc_btn title=”Kosár” color=”primary” align=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.kekpharma.hu%2Fcart%2F||” add_icon=”true” el_class=”kosar-gomb”]
X