A KEK Pharma által forgalmazott Multivitamin egyedinek mondható. A csontok, izomzat, immunrendszer és vérkeringés, illetve az agy optimális működését támogató minden hatóanyagot nagy mennyiségben tartalmaz.

A B6-, B12-, C-vitamin és Cink az immunrendszer megfelelő működését segítik.

A B2-, C-vitamin, Cink és Mangán hozzájárulnak a sejtek oxidatív, stresszel szembeni védelméhez.

A B2-, B6-, B12-, C-vitamin a fáradtságérzet és a kimerültség csökkentésében játszanak fontos szerepet.

A B1-, B2 -, B6-, B12-, és C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működésének megőrzéséhez.

A B1-, B6-, B12-, és C-vitamin szerepet játszanak a normál pszichológiai funkció fenntartásában

A Withania somnifera extract felel a pihentető alvásért, valamint segít, hogy a reggeli ébredés könnyebb legyen.

A gerincesek testében a csontok és a fogak alapját alkotják a kalcium-sók. Előfordul azonban az izmokban, a vérben és más testnedvekben illetve szervekben. Emellett a Kalcium csökkenti az allergiás tüneteket is. Éppen ezért elengedhetetlen a Kalcium pótlása!

A magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára, ugyanis több mint 300 enzim működéséhez szükséges. A magnézium az idegrendszer sejtjeinek működésén túl a csontok és fogak felépítésében is részt vesz a kalcium mellett.

A mangán ásványi anyag, részt vesz az anyagcsere folyamatokban. Szükséges a szaporodáshoz, a növekedéshez, a sebgyógyuláshoz, és serkenti az agyműködést.

Kosár tartalma

0 termék
0.00 Ft


[vc_btn title=”Kosár” color=”primary” align=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.kekpharma.hu%2Fcart%2F||” add_icon=”true” el_class=”kosar-gomb”]
X